TUDNIVALÓK

Szállás elfoglalása, elhagyása

A szállást elfoglalni érkezés napján 15-21 óra között lehetséges és távozáskor 10:30-ig kérjük elhagyni. Ha ettől eltérő időpontra lenne szüksége, kérjük foglaláskor jelezze.

Kulcsok

Az apartman vendégei saját kulcsot kapnak az apartmanhoz érkezéskor. Kérjük érkezése várható idejét a megjegyzésben jelezze.

Fizetés és előleg

A fizetés készpénzzel vagy OTP SZÉP Kártyával lehetséges a szállás elfoglalásakor. Előleget minden esetben kérünk. Az előleg megfizetése a foglalást követő 2 munkanapon belül esedékes. Az előleg mértéke a teljes szállásdíj 30%-a. A fizetéshez szükséges információkról, bankszámla számunkról a kapott visszaigazolásban tájékozódhat. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 2 munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, úgy a foglalását töröljük.

Előleg fizetése SZÉP Kártyával

OTP SZÉP Kártyát elfogadunk. Az előleg fizetését a kártyakibocsátó honlapján online, vagy telefonon kezdeményezheti, keresse apartmanunkat az elfogadó helyeknél.

Lemondási feltételek

Amennyiben a lemondás vagy módosítás legkésőbb az érkezési nap előtt 7 nappal 16.00 óráig megtörténik, az előleg visszatérítésre kerül. Amennyiben a lemondás vagy módosítás ezen a határidőn túl történik, illetve meg nem jelenés esetén az előleget, mely a szállásdíj 30%-a, nem áll módunkban visszatéríteni.

Vendégek száma, árak

A szálláshelyet a foglaláskor megadott létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a rezsit: a víz, áram, fűtés, ágynemű, törölköző, korlátlan vezeték nélküli internet használatot. Áraink kis mértékben évszaktól függően változhatnak. Az oldalon feltüntetett árak már tartalmazzák az idegenforgalmi adót is, mely 400Ft / fő / éj lenne. A visszaigazolt szállásdíjon felül Önnek tehát már semmit sem kell pluszban fizetnie.

Gyermekek elhelyezése

2 éves korig a szállás INGYENES. Gyermekágyat matraccal, valamint etetőszéket is tudunk biztosítani. Kérjük, hogy erre vonatkozó igényét előre jelezze. Köszönjük!

Felszereltség

Konyha: Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító, sütő, főzőlap, kávéfőző, evőeszközök, tálaláshoz és főzéshez edények.

Fürdőszoba: Zuhany, hajszárító, törülközők, vécépapír, folyékony kézmosószer, mosógép.

Ventilátor, légkondicionáló- különdíj ellenében: 1500 Ft/nap, vasaló, tv, műholdas csatornák, társasjátékok, könyvek, ágynemű és huzat, papucs.

Tisztaság és rend

Az apartmant minden távozó vendég után mi takarítjuk ki, az új vendégeket felhúzott ágyneművel és tiszta törölközőkkel várjuk. Távozáskor, ha az ágyneműt lehúzzák, megköszönjük!

Ellátás

Az apartmanunkhoz legközelebb, egy buszmegálló távolságra – 5 perc gyalog, a Tettye téren található kisbolt, ahol ételt, élelmiszert lehet vásárolni. Nyitvatartása: 6-22 óra. Ugyanitt 2 étterem is található.

Apartmanunk megközelítése

Nyomtatható leírást talál a lap alján, hogyan tud eljutni hozzánk autóval illetve helyi járatú busszal és gyalog a buszpályaudvartól és a vasútállomástól.

Szeretettel várjuk Vendégeinket!

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM

Close Menu